Kanavakilpailusta on välillä kuluttajallekin hyötyä. Pääkaupunkiseudun kaapelipuulaaki on tehnyt diilin yhden taivastuottajan kanssa, minkä seurauksena tietyn leffapaketin tilaajana sain päivän varoitusajalla kahdeksan uutta kanavaa. Muka.

Sen verran vanhan mallinen mieli minulla on, että jaksan ihmetellä, eivätkö leffat ja dokumentit todellakaan mene kaupaksi ilman urheilua ja/tai erotiikkaa. Tai eikö erotiikka kelpaakaan sellaisenaan ilman, että sitä pakkosyötetään muille aiheille omistautuneiden kanavien night feedeissä tai pakettikokoonpanoissa? Eniten ihmettelen useamman tunnin pehmopornon työntämistä klassikkoleffoille vihkiytyneen kanavan yötarjonnaksi. Elokuvan ystävän aliarvioimista, sanon minä.

Moottorien pärinä, ihmisten päähän hakkaaminen naruneliössä ja yletön potkupalloilu eivät minua kiinnosta, joten minun kohdallani uusista kanavista kaksi sporttituuttia on täydellistä hukkakauraa. Jäljellejäävistä kaksi on öistä sänkyiloittelua muun tarjonnan jatkeena, ja niille vaihtoehdoksi purkissa riittää toki muita vaihtoehtoja.

Ja aina on se on/off-nappi.