212374.jpg

Kierrossa olevan meemin mukaan pitäisi esitellä nettinurkkansa. Kuulemma työpöydän ulkonäkö kertoo paljon ihmisestä, joten se siitä.
Käsittääkseni kuvasta saa isomman, kun sitä jotenkin klikkailee vaan lieneekö väliksi.

Tietokoneena palvelee iMac, jota Vävy kutsuu lampunjalaksi. Näppäimistö on aikaa sitten vaihdettu MacAllyn tuotteeseen, ja hiirikin on Logitechin eikä Applen sämpylä. Ehdoton työväline televisio toimii, mutta sen kaukosäädin ei, joten universaalihalko on tarpeen.

Näytön pitää tietenkin olla iso, ja sen edessä on tarpeelliseksi osoittautunut mummolaskin, joka ei taskuun mahdu. Havainnette, että tietokantaohjelma on ihan laillinen ja lisensioitu. Havainnette myös, että dokumentinpidike on muussa kuin asianmukaisessa käytössä.

HP:n laserprintteri kopioi ja tulostaa, mutta skannaamaan en sitä ole onnistunut kurittamaan. Lankapuhelin on tietenkin langaton. Tulostimesta oikealle näkyvän sekamelskan taustoitin on Ikeasta hankittu hässäkkä, joka ruuvataan kiinni pöytään, ja jossa on taskuja kaikille lippusille ja lappusille, jotka laitan talteen vaan en muista minne.

Työpöytä itse on ihan disainkamaa. Askon mukaan itsensä Ristomatti Ratian suunnittelema. Iso ja raskas, mutta onneksi on pyörät alla. Kaikenmallisille keskusyksiköille olisi tilaa, mutta hyllyillä on kaikenlaista koirapaperia, koskapa iMac on lampunjalka. Koirahuushollista on näkyvissä muitakin merkkejä, vaikkakaan kännykän kamera ei riitä dokumentoimaan miljardeja koirankarvoja. Nuhjaantuneen maton kylläkin.

Joulupukkia pyydään havainnoimaan työtuolin kuluneen päällisen. Tuolissa itsessään ei ole vikaa. Paitsi, että jaloille on oltava tukipalli, koskapa kyseiset ekstremiteetit muuten roikkuisivat ilmassa. Tukitekele ei ole kuitenkaan käytössä, kun kerran istun useimmiten sovelletussa lootusasennosa jalat ristissä työtuolilla. Siksi siis kulunut päällinen.

Minua ei tähän meemiin haastettu, joten annan ahdingon kiertää, enkä haasta ketään.