Pariin kertaan on telkkari jäänyt päälle svenskikanavalle, joka lähettää oikein mauttoman tolkutonta jenkkisarjaa. Siinä hirveä rimppa tulee, lähettää jonkun perheen viikoksi lomalle ja sillä välin korjaa sen kodin. Perheellä on kamalasti murheita ja vaikeeta ja hirveetä, ja koko roska on tehty sellaisella makealla tekoempatialla, jonka vain amerikkalaiset osaavat.

Eikä ne mitään kotia korjaa. Ne rakentaa yleensä kokonaan uuden talon. Lopputulos on sitten sellainen, ettei hommassa ole paljonkaan arkielämän pakollisia mutkia mietitty. Onhan se hienoa kun yksinhuoltaja-ansioäidillä, jolla on liuta nenänkaivuuikäisiä muksuja, on hulppea hima, mutta kuka sen kerkiää siivota? Ja miten siivotaan sellainen kämppä, jossa on sata metriä matkaa lattiasta kattoon, ja ikkunaa sellaisessa paikassa, johon ei rätin kanssa pääse muuta kuin pekkaniskanosturilla?

Ihan tarkoituksella katselin aikoinaan BBC:ltä sellaista hömppää, jossa yksi perhe on muuttavinaan kokonaan toiselle paikkakunnalle, ja tuotantotiimi hakee toivotulta alueelta esittelyyn muutaman myynnissä olevan talon. Emmä muuten, mutta kun on kiva kauhistella brittien värisilmää: loistava se on, mutta kun istuvat sen päällä.