PSK (Pahantapaiset SenioriKansalaiset) piti perinteisen kevätkokouksensa perinteisissä merkeissä: Seniorimman Seniorin tulostimen mustepatruunavarasto kaipasi täydennystä. Asia- eli ostoslistalle kuului myös jokaisen koiranomistajan hittituote: kakkifikkari.

Liikehdittäessä liikkeestä toiseen ja lopulta einehtimöön PSK kirjasi pöytäkirjaansa, jotta
  • vaihdettaessa ulkoministeri toiseen vaihdettiin höyhenpeitteeltään kulahtanut poliitikkobroileri  vähemmän höyhennettyyn eli henkisesti teinipojaksi jäänyt korvattiin lähempänä teini-ikää olevalla teinipojalla
  • kristallikruunu katossa ja räsymatto lattialla on tyylitöntä
  • selittämistä vaativat laskut kannattaa pitää mukana, jos kohdalle sattuisi osumaan laskujaan huonosti selittävä matkapuhelinlaitos
  • suomalais-tanskalaisen pankin sotkut peittävät alleen suomalais-ruotsalaisen pankin ohjelmiston kaatumisen
  • sää alkaa olla liian lämmin sukanhousuille, mutta jos ne jättää pois tulee kuitenkin lentsu.
Asialistan ruokailuosuudessa jouduttiin toteamaan, että kantapaikka leikkeineen oli myyty firmalle, jonka thai-murkina ei tullut kuuloonkaan. Jouduttiin vaihtamaan kuppilaa perin tyystin ja päädyttiin itävaltalais-amerikkalaiseen leikevalikoimaan (Wieninleike ja New Yorkin leike). Korvaavan kuppilan juomavalikoimasta yhden tolpan mallasjuoma oli päässyt loppumaan, joten oli tyydyttävä Pepsiin ja maitoon. Ruoka todettiin hyväksi mutta ympäristö vanhaa kantapaikkaa hälisevämmäksi. Kahvi oli alunalkaen haaleaa ja maitoa lisäämällä siitä tuli vielä haaleampaa. Juniorimpi seniori kaunistui monta piirua.

Seniorimpi Seniori olisi mielinyt työntyä Iittalan lasikauppaan, mutta Juniorimpi Seniori totesi yön tulevan vastaan, jos sinne olisi menty kuolaamaan, ja muistutti Seniorimman Seniorin kotiinmenoajoituksesta lähetinvaraisen uuden mikroaaltouunin vastaanottamiseksi. Seniorimpi Seniori tyytyi vaihtamaan lasikaupan koirantarvikekauppaan, jossa handlattiin mäyräkoiraruokaa ja naureskeltiin pinkkejä fifinkuljetusvaunuja.

Koska SS:n oli kiirehdittävä ottamaan vastaan mikroaaltouuniaan, kokousta päätettiin jatkaa tarpeen vaatiessa puhelimitse. Tarve vaati noitumaan lähettipojan törppöyttä sekä pankkiuutisille sen verran jatkoa, että SS uhkaili JS:ia tulossa olevalla uudistuksella, joka passittaa vanhat selkeät ja viivalliset tilinumerot romukoppaan ja pakottaa kansan siirtymään jaappanialaisilta vaikuttaviin, järjettömän pitkiin IBAN-numeroihin.

JS otti tiedon vastaan järkyttyneenä samalla kun pujotteli uutta kakkifikkariaan avaimenperään.