Kun välillä surffailee katsomaan, minkälaiset asiat blogikansaa harmittavat, tuntee itsensä silloin tällöin suorastaan superonnelliseksi. Tai sitten ei.

Ryytimaassa harmitellaan lomallakin aikaisin herääviä lapsia. Minullapa on Jälkikasvu, josta jo oma äitini sanoi, että "mieluummin riihen puisin kuin Jälkikasvua herättelisin". Aamutuulensa jälkeläinen on perinyt isältään, jolle ei voinut puhua mitään ennen kuin köriläs oli kumonnut puoli litraa kahvia. Onneksi Jälkikasvun herättely ja aamuhumööri ovat nykyisin murheeksi Vävylleni, jolle siis kaikki sympatiani.

Pää auki on hankkinut skootterin. Kaikenlaisista motoristionnettomuuksista lukeneena onneksi en ole Sun äitis, ettei tarvitse pelätä, milloin kaverilla todella on pää auki. Neljännesvuosisata sitten olisin tosin itsekin hankkinut mopon, ellei Jälkikasvu (silloin hädin tuskin alaluokkalainen) olisi kysynyt, missä olin ajatellut vehkeellä ajella, kun en uskalla joka tielle edes polkupyörällä.

Enpä haluaisi olla Elma-tädinkään pallokalsareissa. Poika intissä ja tytär juuri saanut ajokortin. Olisin huolesta haudan partaalla.

Tekosyy oli löytänyt persoonallisuustestin, joka tietenkin täytyi käydä kokeilemassa. Tulos: 20 % impulsiivinen. Jaha.

Ekstrovertti--------------------*Introvertti
Käytännöllinen------------*--------Intuitiivinen
Ajattelija--------*------------Tuntija
Impulsiivinen--------*------------Harkitsija

Kun sitä sitten 20-prosenttisesti impulsiivisena erehtyy epäilemään olleensa täysin väärässä ja  suomalaisten sittenkin olevan fiksuja, niin sivulllinen Salakuunneltua palauttaa uskon omaan näkemykseen.