Ensin käsiporaa sai etsiä kissojen ja koirien kanssa, nyt meneillään on kadonneen aurinkovarjon metsästys.

Juu, juu, on näitä hienoja pitkävartisia, omaan jalkaan ja mahdollisesti pöydän keskellä olevasta reiästä ujutettavia malleja. Mutta pitäisi saada sellainen lyhytvartisempi ja pöydänreunaan, kaiteeseen tms. kiinnitettävä malli.

Jaa että miksi ihmeessä? No, katsokaas kun lauantaina on vuorossa taloyhtiön

158543.jpg

Meillä ei ole grillikatosta. On ihan mukava grillilava mäntyjen katveessa, mutta jos ei tule vettä. niin sitten ainakin niistä puista tippuilee kaikenlaista tai aurinko porottaa hullun lailla. Kaksi sesonkia on taloyhtiön hallitus lupaillut varjoratkaisua, vaan ei se ihan helppoa ole, kun pitäisi löytää malli, jonka voi näppärästi viedä lukkojen taakse pitkäkyntisten ulottumattomiin. Siis sen 25 kilon betoniklimpinkin.

Niinpä ajattelin, että oma henkilökohtainen parasolli olisi  näppärä ratkaisu. Ruuvaisi kiinni lavan kaiteeseen ja kantaisi kainalossa kotiin kestien päätteeksi. Näppärä olisi, mutta ei löytynyt yhdestäkään Itäkeskuksen liikkeestä eikä Lanternan kaluhelvetistä. Etsiskelystä en kostunut muuta kuin hikisen paidan ja 2,5 tunnin kuntokävelyn.

Edit: Sopiva kaiteeseen / pöydänreunaan / minnenytsittenkeksinkin kiinnitettävä varjonpidike löytyi Etolasta. Ja sopusuhtainen varjo myös. 16 eurolla saa estettyä höttiäisten putoilun niskaan ja lautaselle.