Pahantapaiseen seniorikansalaiseen iskevä räkätauti lienee luonnon tapa antaa esimakua dementiasta. Mitään ei jaksa ja ajatus harhailee.

Kun mieluummin istuu koko kropallaan eikä jaksa alkuun muuta kuin peukaloida telkkarin kaukosäädintä, ensimmäinen oire toipumisesta on voimaton raivo typeristä tv-mainoksista. Sampo-pankin järjetön Ahaa! Nyt säästän rahaa -jollotus on osoitus a) kurjasta mainostoimistosta ja b) pankin markkinointiväen arvostelukyvyn puutteesta.

Onneksi en ole asiakas.

Toipumisen seuraavassa vaiheessa jaksetaan nostaa miniläppäri reisien päälle ja harhailla netissä. Vuoden euroviisuvalikoima on omiaan hyydyttämään limanerityksen. Jollotuksista en kuitenkaan jaksa veikata voittajaa. Onneksi joku neropatti on keksinyt ja Google sponsoroinut systeemin, joka ennakoi hakujen perusteella, minkälainen kärkiveisuu voisi olla. Tällä haavaa se saattaisi olla Turkin Düm Tek Tek.

Toipilas kun olen, niin saan pelkästä Turkin videon katsomisesta lantion kipeäksi. Norjan pojalle joku voisi opettaa, miten äänen saa soimaan, ettei tarvitsisi huutaa. Kreikan Sakis kuuluu vieroksumaani vastenmielisyyssarjaan "komea mies ja tietää sen itse".

Hytkynrytkyä plaratessa on pakko nostaa hattua Ranskalle, joka vielä muistaa, mitä kisan ranskankielisessä nimessä Concours Eurovision de la chanson sana chanson tarkoittaa. Jos siis kappaleen tylsyyden malttaa unohtaa.

Olen edelleen heikkona ... Malenan Ääneen.

Avaa röörit ja huuhtoo korvavaikut.