Pahantapaisten SenioriKansalaisten miitinki Assalta Ruåtsalaiselle teatterille ja siltä väliltä itsepäisyyspäivän aattona lounasaikaan ja vähän sen jälkeen.

Kokous katsottiin laillisesti kokoonkutsutuksi, koska Seniorimpi Seniori oli telehvoonitse herättänyt Juniorimman Seniorin sovittuun aikaan ja antanut niin ikään telehvoonitse liikekannallepanokäskyn. Sovittiin, että puheenvuoroja ei pyydetä eikä anneta vaan otetaan, eikä valtuuksia ole mutta ne saa ylittää.

Työjärjestykseksi hyväksyttiin Stockmannin tavaratalon tarkastaminen jouluostoshysterian herättämistarkoituksessa sekä väripatruunan hankkiminen Juniorimman Seniorin laserprintteriin ynnä Juniorimman Seniorin konesalin härvelivarustuksen kasvattaminen skannerilla.

Stockmann todettiin nuukahtaneen nukkavieruksi eikä senttiäkään kilahtanut puulaakin kassaan. Kompuutterikaupassa oli kuusi nuorta miestä vapaana palvelemaan, eikä yhdellekään annettu mahdollisuuksia halveksia ikääntyneitä täti-ihmisiä. Tuotetieto oli hallussa viimeisen päälle, ja veronpalautus sai kyytiä.

Kokouksen tässä vaiheessa todettiin tarpeelliseksi etsiä kahvi & pulla -einehtimö, jonkalaiset kuitenkin olivat täynnänsä. Siispä kytkettiin päälle isompi nälkä ja kavuttiin citykäytävän Rossoon. Juniorimpi Seniori tyytyi kermaiseen sienikeittoon kera pekoniripellyksen ja lämmitetyn ruisleivän, mutta Seniorimpi Seniori tilasi sekä kalaa että mausteista makkaraa ja uhkasi tilata saman annoksen vielä toistamiseen ynnä ylimääräiset makkarat sekä lava-autokyydin kotiin. Palan painikkeeksi nautittiin ykkösluokan Pilsner Nouveau ja jälkimainingiksi sitä kaffetta.

Jalkapatikassa Assalle laadittiin PSK:n vuoden 2007 toimintasuunnitelmasta talvikauden osuus. Pääprojektina on tuplarittbergerin ynnä kaksoisaxelin saavuttaminen metropolin uudella luistinradalla. Taide-esitys kruunataan Tintti Wegeliuksen piruettien käsivarsikuvioinneilla. Projekti käynnistetään kumpaisenkin Seniorin vintiltä, mistä kaivetaan naftaliinista 50 vuoden takaiset luistelupuvut (tummansinistä samettia, kaninkarvalla reunustettuna ynnä hiippalakki, jonka huipussa kaninkarvapallukka) sekä tuikitarpeelliset damaskit. Haarakiilalla.

Mikäli luistelupuku on liian mini nykyisten peräosuuksien peitoksi, Seniorimpi Seniori hyödyntää pikku midinetti -kykyjään ja luo volankeja.

Seniorimpi Seniori alkoi harjoitella takajalan nostoa heti kohtsillään laiturilla 3, mikä oli syöstä Juniorimman Seniorin suoraan spagaatiin. Kumpaisenkin iän pidennys eli hervoton hihitys herätti ansaittua pahennusta, joten Pahantapaisten SenioriKansalaisten kokous todettiin onnistuneeksi.