Reserviläisen elämän strukturoinnissa palikat ovat kasassa, lukujärjestyksen päivät sen sijaan vaihtelevat.

Maanantain struktuurin kuului kaverin nettisivujen päivitys. Se oli sellaista nysväämistä, että Jälkikasvun kahvikutsusta oli kieltäydyttävä.

Tiistaina piti siivota, mutta sää oli sellainen, että hittojako sitä siivoamaan, koska neljä koiraa kantaa päivän neljältä ulkokeikalta sisään enemmän roskaa, kuin yksi reserviläinen ehtii siivota. Niinpä tiistai strukturoitui tyhjentämällä digiboksin kovalevyä eli katsomalla kuusi jaksoa Ihmemiestä. Minun elämänikö tylsää? Hah. Ja vielä isompi HAH.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan tiistain piti olla PSK:n (Pahantapaisten SenioriKansalaisten) riehuntapäivä, mutta keskiviikko näyttää sittenkin sopivan paremmin. Edes säävarauksia ei tehty, koska PSK:n jäsenet ovat rautaa eivätkä sokeria. Riehunnan tavoitteena oli hoitaa pois yksi hankala joululahja (katsokaa allakkaa hei, varmasti ei jäänyt viime tippaan), etsiä Alligaattori ja kokeilla ravintola Kappelin klassikkoviikkojen ruokalistaa.

Joululahjan ideointiin ja hankintaan riittää, kun menee ihan tiettyyn lahjatavarapuotiin Kiseleffin basaariin. Varsinkin jos varoittaa omistajaa PSK:n iskusta pari päivää etukäteen. Homma toimi sataprosenttisesti tälläkin kertaa, ja lahjaratkaisu on suorastaan eläimellinen. Bonuksena toisesta putiikista löytyi muutama uusi asukki PSK:n Vanhemman Seniorin lasiseen mäyräkoiraeläintarhaan. Vuh.

Kappeli oli pettymys. Ensinnäkin klassisten viikkojen ruokalista on kuin kuolleena syntyneen suutarinpojan viimeinen valitus, ja toisekseen antimia ei tarjoilla lounasaikaan. Vasta kello 15:n jälkeen. Lounaslista ei ollut sen parempi, joten nokka pystyssä PSK halkoi tuulta pitkin Esplanadia, kävi välillä lämmittelemässä (lue: kuolaamassa) Iittalan putiikissa ja kurvasi kulman ympäri Fabianinkadun Fazerille. Saalis: 15 bebeleivosta ja kestileipä PSK:n Vanhemmalle Seniorille sekä  pippuroitua porsaanfilettä kummallekin. Fileen kastiketta olisi voinut syödä lusikalla enemmänkin.

Kehon tarpeet tyydytettyinä tiukka marssi seuraavaan kortteliin (vältimme Kämpin gallerian niukin naukin) ja Kokkipuotiin. Nuorempi Seniori osti Vanhemmalle Seniorille joululahjaksi Alligaattorin, ja Vanhempi Seniori osti Nuoremmalle Seniorille joululahjaksi Alligaattorin. Eikä puotiin sitten monta Alligaattoria enää jäänytkään. Vain Alligaattorin vauvoja eli mini-Alligaattoreita.

Ei hassummasti strukturoitu keskiviikko.