Kun yleensä tunnen itseni vihanneksia vaille olevaksi lampaaksi, niin pääsiäinen teki minusta sitten lampaalla ravitun vihanneksen. Tv-ohjelmien välillä tuli enimmäkseen haravoitua vain tietoja siitä, mitä telkkarista lähiaikoina mahtaisikaan tulla. Jees, olen säälittävä.

Mutta laittakaa nyt kuitenkin allakkaan:

Tänään alkaa Euroviisujen esikatselu FST5:llä klo 19.00. Kaikkien Pohjoismaiden edustajat ruotivat neljän viikon aikana Hesan kisojen osallistujia. Useana vuonna toteutettu konsepti toimii edelleenkin hyvin. Eikä tarvitse katsella Paasosta, jos ei sälliä siedä.

Torstaina, huhtikuun 26. päivänä Maikkari alkaa pyörittää sarjaa Teoria miehistä eli Men in Trees. Jos aikanaan tykkäsitte Villistä Pohjolasta, niin tämäkin saattaa koukuttaa ihan mukavasti. Suurkaupungin vilinässä ihmissuhteista viisastellut ja niihin valmentanut typykkä on alaskalaisessa Elmon pikkukaupungissa  täysin pihalla.

Maikkarin viimeaikaisista hankinnoista Teoria miehistä poikkeaa siinä, että Amerikoissa uudesta kokonaisesta tuotantokaudesta on jo kirjattu sopimus. Tarinaa ei siis ole Jenkeissä ainakaan vielä lopetettu kesken kuten kävi Maikkarin tuhdisti mainostamille sarjoille Kadotettu ja Pahuuden jäljillä.

Mainitaan Maikkarilta nyt nämäkin, vaikka itseltäni ne kyllä jäävät leffakanavilta jo kerätyn kokemuksen perusteella väliin. Eivät puraisseet silloin, enkä usko, että mainoksilla pilkottuina nytkään. Spielbergin ufo-uskomuksiensa voimalla tuottama Taken alkaa sunnuntaina 15. huhtikuuta. Kuulunee ns. tv-yleissivistykseen. Samana päivänä alkaa myös "kummasta tulee presidentti"-draama Jack & Bobby. Vastauksen kysymykseen saa jo ekan jakson lopussa, ja kaikki muu onkin sitten niin jenkkiä, niin jenkkiä.

Nelosen todelliset uutuudet ovat lähiviikkoina vähissä. Sellainen on ABC:n Eyes joka suomeksi on saanut kökkönimen Petoksia ja vilppejä. Aloituspäivä on lauantai 21.4. Ei paljon väliä. Torsoksi se on jäänyt tämäkin tuotos. Sen sijaan maanantaina 23.4. alkaa Ruma Betty, Ugly Betty – johan loksahtivat metron liukuportaiden muotimainokset kohdalleen minullekin.

Ulkomaisia sarjauutuuksia muilla suomalaiskanavilla? Ei mitään. Ei kerrassaan mitään.