Informaatioähkyn vuoksi ihmisten rajallinen  kyky vastaanottaa tietoa on ihan tapissaan, ja samalla näyttää menneen kyky myös itse tuottaa olennaista viestittävää.

Kun elämän virkaheittona seniorina ei enää tarvitse kipristellä työpaikan ontuvan viestinnän keskellä, niin kokemukseni ovat vapaa-ajan aktiviteettien puolelta. Menee siis enempi tuonne yhdistyshommiin.

Yhden klubin nettisivuilla on ihan oma osastonsa ajankohtaisille asioille, joita on tallennettu monta sivua. Useammalta vuodelta. Ensimmäisellä sivulla, jonka siis luulisi olevan se ajankohtaisin, on tutkimuskutsu vuodelta 2009 ja hallituksen kesäisiä kokouspäivämääriä ilman vuosilukua. Lienevät viimevuotissia.

Toinen yhdistys on niin moderni, että jäsenmaksulaskukin tulee sähköpostilla. Mailitse tippuu myös kutsuja yhdistyksen tilaisuuksiin. Yhteen ajattelin mennäkin, kunnes tulin vilkaisseeksi samma på svenska -kappaletta. Toisin  kuin suomeksi siitä ilmeni, että tilaisuus ei olekaan Helsingissä vaan Porissa. On se hyvä, että tuli luettua tuota pakkoruotsia.