Kaipasin aiemmin Maikkarille digikelloa, että saisivat ohjelmat alkamaan ja loppumaan ilmoitettuun aikaan myös maksullisilla kanavillaan, joilla mainosten kesto ei vaikeuta ohjelma-ajan laskemista. Nyt kaipaan samaan lafkaan sellaista asiantuntevaa hemmoa, joka osaisi pitää sarjojen jaksot ortningissa.

Babylon 5:stä jäi MTV3 Scifillä esittämättä kaksiosaisen Päättymätön sota -episodin jälkiosa. Erittäin harmillista niille, jotka eivät ole sarjaa aikanaan nähneet ja jäivät vaille tiettyjä avaintaustoja. Erittäin kiukuttavaa tosifaneille, joille kyseinen episodi edustaa koko eepoksen parasta antia.

MTV3 Sarja pyörittää 1970-luvun alussa tehtyä Veijareita ja pyhimyksiä. Roger Mooren ja Tony Curtisin yhteistyötä kesti vain 24 jaksoa. Vaikkei kyse olekaan jatkuvajuonisesta tarinasta, voisi klassikon episodit silti lähettää oikeassa järjestyksessä. Ei onnistu Maikkarilta. Puhumattakaan siitä, että ohjelmatietoihin ei viitsitä paneutua edes sen vertaa, ettei huijausyritystä Sinclairin sukukartanossa tarjottaisi milloin minkäkin jakson juonikuvaukseksi.

Maikkarin kanavapaketin kuukausihinta on sitä luokkaa, että kun muutaman kuukauden boikotoisi, saisi suosikkisarjansa boksina jonkin hyvin varustetun tavaratalon DVD-osastolta. Harkittava ajatus.