Neuleblogaajia nyppii Blogilistalla runsastuneet "lankablogit". Huumorintajun puutteen osoituksia löytyy sieltä sun täältä.

Miehiä puolestaan taitaa nyppiä suomalaisen tv-tarjonnan sukupuolirakenne. Ensin tuli MTV3 Max, josta äijien pitää maxaa, ja helmikuun lopulla on luvassa Nelosen kundikanava JIM. Se lienee tarkoitettu niille miesparoille, joille vaimot eivät anna tarpeeksi taskurahaa, koskapa kanava on ilmainen. Kyllä nyt kannetaan mieshamstereista huolta.

Mediakortin mukaan JIMin kohdeyleisöksi toivotaan 65-prosenttisesti miehiä. Toiveen kanssa ristiriidassa ovat muut kohderyhmävisiot eli "nopeat ja varhaiset omaksujat" sekä "pääpaino aikuisissa". Ei taida kanava itsekään uskoa sen enempää aikuisuuteen kuin lemipisanaansa "fiksu",  koska ohjelmakartan rakenne on kuin lastenkanavilla: tutut ohjelmatyypit toistuvat samoina kellonaikoina.

JIMin paras puoli on, että se hautaa alleen Nelonen Plussan, joka ei edes mikään kanava ollutkaan. Silti vahvasti epäilen, että kanavan ohjelmattomat ajat täytetään joka tapauksessa mobiilipeleillä ja chat-hölmöilyillä.