Kävin tänään suorittamassa korkeamman asteen Tutkinnon. Se käy niin, ettei aamulla oikein syödä mitään, matkataan muutama kilometri hankien keskellä rakennukseen, jossa lukee, että Yliopistollinen, käydään puntarissa (neljä pilkku yhdeksän) ja sitten nukkumaan.

Ihan itte eestään nukkuminen ei käy. Ensin tulee yksi kaksijalkainen, jolla on kuulokkeet korvissa ja narun päässä tutti. Tutin kautta kaksijalkainen tsekkaa, miten sydän räppää. Sen jälkeen tökätään piikki peppuun ja aika pian vyöryy niin mahtavia visioita, että menee jalat alta.

Hommaan kuuluu, että maataan liikkumatta ihan tietyssä asennossa, käpälien alla on hiekkasäkkejä tukena ja sitten otetaan selkäruodosta kuvia. Ei siis sellaisia kerskuntakuvia, joita Narunjatke tapaa näpsiä, vaan hienoja Yliopistollisia. Niitä tutkitaan tarkkaan eli se on se Tutkinto.

Jos kuvat onnistuvat, annetaan uusi piikki ja visiot loppuvat. Loppupäivän on sitten vähän raukea olo, mutta eikös niin ole aina Tutkinnon jälkeen.

Arvosanaa en vielä tiedä, mutta kuulemma en ole Kävelevä Katastrofi. Narunjatke puhui jotakin Naisista, mutta ei niitä siellä Yliopistollisessa näkynyt. Mitä nyt vähän niissä visioissa kuitenkin.

Se on torkkujen paikka taas.

Yst.terv.
(S)epeli, opintoputkikoira

Tutkintotuloslisäys 10.2.: Arvosana K2. Enpä tiedä mitä tarkoittaa, mutta Narunjatke näyttää kohtuullisen tyytyväiseltä.

Edelleen yst.terv.
(S)epeli, kookakkonen