Ylen, Eniron ja Suomi 24:n verkkosivuja vastaan tehdyt tukkimishyökkäykset kuuluvat niihin asioihin, joita seniorijärkeni ei pysty ymmärtämään. Mitä ihmeen hyötyä moisesta oikein on? Kenellekään? Miksi joku, jolla on liikaa aikaa, viitsii ryhtyä hommiin, jolla varastetaan muiden aikaa? Lyökö moinen edes leiville?

Ensisilmäyksellä hullun hommalta haisi myös Iltiksen otsikko Mies ampui itseään ilman asetta. Tarkempi lukeminen paljasti, että kyse oli rahan tahkoamisesta, mutta luulisi elannon heltiävän vähemmälläkin.

Eläkeläisillä ja muuten joutilailla on kuulemma aina kiire – siksi, että he joutuvat tekemään kaiken omalla ajallaan. Päivän joutilaisuuden tapponäperrys oli lieden putsaus. Ei siksi, että olisin saanut aikani kulumaan vaan siksi, että olisi tuoreeltaan pitänyt pyyhkiä riisin keitinvesiroiskeet jo eilen. Että osasikin töhnä iskostua vajaassa vuorokaudessa. Hinkkaamiseen tärvääntyneet tovit kismittivät. Minnekään ei ollut kiirus, mutta omasta hölmöydestä sikiävä ekstraduuni ärsyttää jo ihan periaatteesta.