Jos koirantalutin vaarantaa johdonmukaisen ajattelun, niin jonkin sortin varoituslappu pitäisi myös liimata jalkapallohin. Ainakin lajin MM-kisat sotkevat pahasti normaalia järjenkäyttöä.

Viime perjantaina uskoin äkilliseksi hätäratkaisuksi Pikku Kakkosen ja Pate Postimiehen lähettämistä sellaiseen kellonaikaan, että pilttikohderyhmä on jo unten mailla tai ainakin menossa sinne. Vilkaisu tämän päivän ohjelmatietoihin antaa ymmärtää, että ratkaisu taitaa olla voimassa koko kisojen ajan.

Jotenkin olen muistavinani, että viimeisimmän kanavaremontin yhteydesä pyhästi luvattiin, ettei urheilu enää ikinä polkisi lasten ohjelmatarpeita. HAH!

Seottu on pöllötelkkarissakin. Diilin aivan uudet jaksot on yhtäkkiä ja ilman järkeviä perusteluja siirretty prime timesta Kympin uutisten jälkeen, ja sille ohjelmapaikalle aiemmin piilotettu uusintakierros Mentalistia (K-13) tulee klo 20.00. Piltit ovat nukkumassa, mutta pikkukakkosiän ohittaneet alle 13-vuotiaat ovat vielä valveilla. Haloo?!

Kun kanavien vastaavat ohjelmapomot saavat itse päättää K-merkinnästä, on tietenkin nokkelaa ollaa merkkaamatta  Mentalistia ehkä enemmän sopivalla lätkällä K-15, jolloin ikärajasuosituksen noudattamisella ylvästelevä kanava ei voisi lähettää sitä ennen iltayhdeksää.