Viena Veskaluoma-Närästääkö, 78, on edelleen ilman digiboksia. Eläköön yhteys -kampanja meni aikaa sitten ohi, eikä uuttakaan tarvita, koskapa Viena ei vieläkään tiedä, mihin ratkaisuun hänen vuokratalo-yhtiönsä on päätynyt.

Tai tietää, mutta kun se ei auta tippaakaan.

Sitkeänä seniorina Viena yhytti puhelimitse kyseisen vuokra-taloyhtiön isännöintiyhtiön ylivastaavan ja tivasi selvyyttä, ettäkö antennilla vai kaapelilla. Ylivastaava lupasi selvittää ja palata asiaan, vaan kun ei palannut, niin Viena periksiantamattomasti terrorisoi isännöintiyhtiötä, kunnes ylivastaava suostui puhuteltavaksi.

Ilmeisesti ylivastaava on kovasti demokraattinen ja vuokralaisia kuunteleva mies. Kun osa vuokralaisista haluaa kapeeliin ja osa ei halua, niin suorastaan Salomonin tuomioon oli mies päätynyt. Ensin tulee asennusfirma ja laittaa kattoharavan antennitalouskuntoon. Antenniboksilla sitten näkyy. Mutta samanaikaisesti herra ylivastaava kilpailuttaa paikkaseudun ainoata kaapelifirmaa, ja sitten toimiikin kaapeliboksi.  Täh?

Se, että vuokralaisten pitää hankkia peräjälkeen kahden sorttisia bokseja, sai Vienan toteamaan, että se on nyt sitten sota. Rollaattori on trimmattu ja asenne on kohdallaan.

Maastoutukaa!