1759331.jpg
Miksikö tällainen ilme?
Olisi itsellännekin, jos joutuisitte seisoskelemaan kiukkuisten citymuurahaisten torikokouksen keskellä, kun kaksijalkaiset sählää kameran kanssa.

On siis ollut valokuvasessio sen kunniaksi, että täytin jokin päivä sitten 11 kuukautta, ja piti saada kuvaukset pois ennen kuin isomumu-Nuudeli täyttää 10 vee. Miksei sählät kuvaa mummua, kyselin. Mihin sählät vastasivat, että Nuudelista on jo viime vuodelta ammattilaisen ottama niin upea kuva, ettei sen parempaa tule.

Just joo, minua kuvaavat amatöörit. Harva se kuukausi.

No anyway. Session hyvä puoli oli se, että tarjolla oli herkkua. Kuvittelivat sählät, että teen sen eteen ihan mitä vaan kuten seison hiljaa hienosti. Hah. Piti tarkkailla liikennettä ja uhota läheisen huoltamon autonpesupaikalla häärääville. Jouda siinä seisomaan, jos vielä pääsee kurkkuun kiinni. Siis tuoreeseen vihreään kurkkuun, ei mihinkään suola- tai mauste-.

Kun kurkku loppui niin eivät sitten muuta keksineet kuin seisottaa minua juuri siinä kohtaa talon vierustaa, missä on muurahaisten kokoontumisajot. Kun murkku puree päkiään, niin ei siinä tämän komeampaa poseerausta saa syntymään.

1759333.jpg

Yst.terv.
(S)epeli, 11 kookoo