PSK:n eli Pahantapaisten SenioriKansalaisten Bond-kokous kaikenlaisissa merkeissä. Ajoitettu kellonlyömään 11.45, jotta korostuisi seniorikansalaisten kaikkinainen vapaus mennä leffaan sellaisina aikoina, kun se työssäkäyviä saattaisi suunnattomasti kadehdituttaa.

Juniorimman seniorikansalaisen poimittua seniorimman seniorin Rautatieasemalta ja kyydittyä hänet metrovehkeellä Kaisaniemeen kokous joutui lipuntarkastajien väijytykseen, mistä kuitenkin selvittiin moitteitta ja sivistyneesti niin, ettei erityisen vartijan tarvinnut tulla väliin. Rullaportaita noustessa havainnoitiin alaspäin kulkevassa portaikossa pari peruskoululuokkaa. Niistä todennettiin valitellen oppilaiden alkavat kuulovammat, koskapa lasten kaikkinainen äänenpäästö oli lähinnä kirkumista.

Leffateatterin karkkivalintamyymälästä noukittiin huolellisesti eväät. Seniorimpi seniorikansalainen totesi kaukojunamatkojensa eväiden loppuvan jo Pasilassa ja namusiensa hupenevan ennen elokuvan alkua. Kuin myös kävi. Mainoksia katsellessa todettiin, että leffassa on syytä käydä kerran neljännesvuodessa, jos ei muuten niin todentamassa, mitä tulevia elokuvia ei mistään hinnasta suostu seuraamaan.

Casino Royale tsiigattiin tyrmistyksen vallassa pikku hiljaa pitkästyen ja pari kertaa jo uskoen elokuvan päättyneen. Juniorimpi seniori oli ensimmäisen tunnin aikana juonesta täysin pihalla. Elokuvan jälkeisellä aterialla kokemuksesta kiteytettiin kelvollinen James ja muutama hyvä takaa-ajokohtaus hienoine kamera-ajoineen, mutta muuten tarinaa pidettiin ylipitkänä, sekavana, huumorintajuttomana ja väkivallaltaan turhan raakana. Eikä uskottu hetkeäkään, että tämä Bond olisi nuori Bond ja että "tästä kaikki alkoi". 

Elokuvasalista poistuttaessa kokous ajautui portaikkoon, josta ei tiennyt menisikö ylös vaiko alas, mutta ylöspäin pyrkivällä mentaliteetilla ilman paniikkia päädyttiin Vilhonkadulle kuunnellen leffarakennuksessa ulisevia hälyttimiä ja törmäten kadun tukkeeksi asettuneeseen pelastusajoneuvoon. Lähiympäristössä parveili ihmisiä, jotka vaikuttivat ko. pytingistä ulos evakuoiduilta. Epäilimme juniorimman seniorin jälkikasvun varoittaneen pelastuslaitosta PSK:n cityrynnäköstä ja luikimme tiehemme kuin olisimme luistinradalle menossa. Emme olleet, koska seniorimpi seniori oli jättänyt lehmuksenvihreiksi aikomansa luisteludamaskit kotiin.

Kokouksen asialistan itsestäänselvä ateria nautittiin Aikatalon ja Ateneumin väliseltä kujalta löytyvästä einehtimöstä, joka ennen oli Dick Tracy ja nyttemmin Morrison. Houseburger ja porsaankyljys tummiksi kypsyneine lohkoperunoineen saivat kyytipojakseen vettä sekä Bond-kritiikkiä ja pohdintaa mm. mammografiaotosten ulottamisesta aina 69-vuotiaisiin asti. Aasinsillan rakennusta Bondin ja rintojenlitistystutkimusten väliin ei pidetty tarpeellisena.

Seniorimpi seniori palasi kotikonnuilleen poikkeuksellisesti bussilla, jolle juniorimpi seniori hänet kokousrituaalien mukaisesti saattoi. Nuorempi seniori sai ruuhkametrosta istumapaikan ja ratkaisi matkalla ilmaisjakelulehdistä kolme sudokua.