Vesikriisiin on saatu väliaikainen ratkaisu. Huoltoyhtiön miehiä tuli taas kaksin kappalein (miksiköhän ne liikkuu aina pareittain) vahvistamaan edellisen illan huoltokäynnin havainnot ja haitan pahenemisen. Sitten meni viisi tuntia ja useampi märkä kriisintorjuntarätti, kunnes ovikelloa soitti peltisepäksi esittäytynyt Ammattilainen katollakiipeilyvaljaineen ja kittausruiskuineen. Otti itselleen suuntimat ja katosi katolle kolistelemaan.

Tunnin verran pauketta ja sen jälkeen Ammattilainen marssi ilmoittamaan, että jokaisen näkemänsä reiän – joiden aiheuttajiksi epäili lumenluojia – oli nyt paikannut, ja vähemmän tuulisella ilmalla tulee sitten etsimäään lisää reikiä. Pyysi tarkkailemaan tilannetta. Antoi luvan laittaa kalusteet paikalleen.

Postinkantaja toi veroehdotuksen, jonka perusteella oli todettava, että veroviraston palvelupisteen Ammattilainen oli osannut hommansa viimeisen päälle ja palvelualttiisti noudattanut asiakkaansa toivomusta laskea prosentit jopa niin, että ikävien yllätysten sijaan tulisi vähän palautustakin. Palautus osuu tulemaan joutilaisuuskorvauksen päättymisen ja senioripalkan alkamisen väliin, joten joulupöytään on luvassa muutakin kuin kalanruotoja ja kylmiä perunoita.

Kun päivän vielä saattoi päättää köröttelemällä Peugeot 206:lla Nürburgringin maantieosuutta eli testaamalla Jälkikasvun hankkimaa rattiohjainta, niin vesikriisin aiheuttamasta kolmen tuplaween itutuksesta ei jäänyt mitään jäljelle.