Jos twitteroisin tai qaikuilisin tai harrastaisin jotain muuta muodikasta kevytavautumista, voisin kertoa heränneeni 05:28 ja ryhtyneeni raivokkaasti siivoamaan kaksi tuntia myöhemmin.

Osittain siksi, että mustanpuhuvat villakoirat syöksyilivät nurkista kintuille ja kurkulle. Osittain siksi, että Vävy oli tulossa käpälöimään tietokantaani tilastointia keventäviä scriptejä. Sisu ei siis antanut saastalle myöten. Nilfiskin pölypussi täyttyi, eikä varastoa ole.

Vävyn mukana tuli isoeno-Nuutti kamalasti huolissaan siitä, onko hän tulossa hoitoon. Riekkui hetken (S)epelin kanssa mutta ankkuroitui sitten Vävyn jalan viereen vahtimaan, ettei hoitoon joudu. Sai mököttämisen aihetta, kun joutui manipedikyyriin, mutta joviaalina herrakoirana antoi pikaisesti anteeksi.

Myöhemmin iltapäivällä joukkoon liittyi Jälkijälkikasvu, joka aavisteli mummin jääkaapissa olevan Pepsiä nautittavaksi Code Lyokoa seuratessa. Isänsä poistui kauppaan, minkä vuoksi Nuutti ankkuroitui pikkuisäntänsä läheisyyteen varmistaakseen, että edes joku taluttaa pois. Mieluummin heti oitis.

Kauppareissulla uhkapelasin kahdellakympillä Viking-lottoa. Yksi oikein.

Kun ei tullut miljonääriä, seuraavakin siivusraivohulluuskohtaus on hoidettava omin voimin. Vaikka on ikää ja jäätynyt olkapää.