BBC:llä on tapana varoittaa, jos alkamassa oleva ohjelma sisältää kiroilua ja seksuaalisluontoista dialogia. Suomalaiskanaaleilla voisi ottaa vastaavan käytännön ja ilmoittaa, mitkä ohjelmat tod.näk. saavat normaaliälyisen ja edes jotenkin sivistyneen vanhemman naiskatsojan verenpaineen nousemaan ja otsasuonet pullistelemaan.

Törmäsin realitysarjaan, jossa pissikset parin tupauunon kanssa järjestivät bileet Kardashianin sisarusten laskuun näiden ystävien kunniaksi. Järkkärit olivat toimivinaan tiiminä, ja tiimin muka huonoin jäsen heitettiin pihalle. Siitä huolimatta, että kunniavieraat olivat hipoista tykänneet. Poispotkittu raahasi sitten kapsäkkiään itku silmässä ladellen kaikki realitysarjojen latteudet siitä, miten hän ei uskonut olevansa potkujen väärtti ja kuinka hän on kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta, oppinut paljon ja kasvanut ihmisenä.

Minulla on se käsitys, että kanavat joutuvat ostamaan kaikenlaista roskaa ns. muotisarjojen kylkiäisinä, mutta pakkoko sitä roskaa on ruutuun työntää.