Ote Pahantapaisten SenioriKansalaisten puhelinkokouksesta. Repliikkien väliin ei ole kirjoitettu hervotonta hihitystä, röhönauruja eikä ai-kauheeta-voihkaisuja.

Juniorimpi seniori: Hei, Niksi-Pirkassa on tällasii älä-kokeile-kotona-niksejä. Vauvan käyttämättömistä housuvaipoista saa erinomaisen hikipannan. Mulla on kylppärissä Jälki-jälkikasvulta jääneitä. Tässä sanotaan, että ei muuta kun vaippa päähän ja urheilemaan. Voi juosta vaikka maratonin.

Seniorimpi seniori: Ei me urheilla.

JS:  Niin mutta jos vaikka kesällä koiranäyttelyyn. Kehän laidalla voi tulla aika hiki.

SS:  Mitähän ne sanois kun purjehdittais paikalle vaippahousut päässä.

JS:  Me vaan pokkana sanotaan että tää on ny kuulkaa trendi. Tuomarit vois vähän katsoo ja antaa sit koirille sertit ja vielä naapurikehienkin sertit. Vois kannattaa.

SS:  Joo, niitä vaippoja vois vähän korostella. Eiks Sinooperista saa kaikkia paljetteja...

JS:  ...ja tarroja. Vaikka Mikki Hiiri -kuvia. Vai olikohan noissa vaipoissa jo valmiiksi kuvia. No ainahan niitä voi laittaa lisää.

SS:  Vois laittaa jo matkalla päälle. Autossa voi tulla kuuma. Suostuukohan sun Jälkikasvu laittaan vaipan päähän. Niinku yhtenäisyyden vuoks. Oltas niinku samiksii.

JS:  On siinä pahantapaisia aineksia. Vois se suostuakin. Mutta monikohan vastaantulija ja ohittaja kurvaa ojaan kun näkee. Liikenneriski.

SS:  Mä haluan helmiä mun vaippaan.

JS:  On se hyvä että me puhutaan tästä puhelimessa eikä kaupungilla. Vois tulla vaipalle muuten tositarve.

Myöhempi havainto: Jälkikasvun mielestä dialogi sopii Pakinaperjantain Ystävä-teemaan. Olkoon niin.