Narunjatketta ja tyttösukulaisia ei kyllä voi jättää hetkeksikään yksin.

Jokunen aika on taas vierähtänyt isoeno-Nuutin nuhjauskaverina velipuoli-Aatua paossa, ja kun kotiin tulin, niin mitä täällä olikaan vastassa: sukkahousupaitaan pukeutunut isotäti-Maija, hervottoman iso potta päässään.

Mutsilta kyselin, missä oikein mennään, mutta se vaan yritti selittää, että näitä naisten juttuja. Maija sitten lopulta itse kertoi, kun uhkasin ryhtyä purkamaan paidan alta vatsaan ilmaantuneita koruompeluksia. Ei silti että Maijalla olisi sitä vastaan mitään ollut, kun ristipistot kuulemma kutisevat niin kamalasti.

Sillä tavalla oli käynyt, että 11 päivää sitten Narunjatke oli havainnut jotakin omituista valuvan Maijan peräpäästä. Ensi tilassa soitti sitten sinne, missä hypistellään, ronkitaan, pistellään ja tyrkytetään pahanmakuista karkkia, ja ei kun pirssikyydillä paikalle. Oli ronkittu ja verta valutettu, ajeltu mahanalusen kaikki karvat, hinkattu hyytelön kanssa jollain ullallaa-vehkeellä. Eikä sekään riittänyt, vaan oli leikattu maha auki ja tehty Maijasta kohtuuton. Samalla silpaisivat parit patit ja nisäkasvaimet.

Vähän oli tokkurassa Maija tullut kotiin kolmisen tuntia myöhemmin. Potta päässä laitettu karsinaan, missä vuoroin kiroili, vuoroin nukkui kuusi tuntia. Sitten oli nälkä. Siis Nälkä isolla ännällä. Niinhän Maijalla on aina, joten kondiksessa oli.

Seuraavana aamuna Narunjatke oli sitten pilkkonut sukkahousuja ja kyhännyt Maijalle paidan, etteivät haavan koruompelukset houkuta kavereita purkuhomiin eivätkä likaannu lenkillä. Sellaiselle Maija halusi heti oitis ja koko porukalla. 

Tässä talossa on sillä tavalla, että se, jolla on lautasantenni, on kingi. Tai kuningatar, ihan miten vaan. Tapa juontaa jonnekin parin vuosikymmenen päähän, jolloin Nipa Nippelinorsuksi kutsuttu herramäykky sai uskoteltua kaikille muille, että lautasantenni on parasta, mitä maailmasta löytyy. Ilmeisesti on, koska Maijakin tulee juoksujalkaa työntämään päänsä tötteröön.

Velipuoli-Aatu oli kuulemma eri mieltä ja meni aluksi Maijaa karkuun. Tunkeutui sohvan taakse eikä sitten osannut tulla sieltä pois vaan joutui lokkiparvi-Kauppatorilla-soundillaan huutelemaan Narunjatketta apuun. Oli vähän nolona ja yritti vähätellä tapausta nimittämällä sitä pottahuumoriksi.

Ja voin kertoa, että Maijan antenni on todella hervottoman kokoinen. Käyttävät isoille rekuille, semmoisille kuin rottawailerit ja sussiunakkoonkoirat. Maijaa ei haittaa, mennä jolkuttelee täällä huushollissa (ulkona pottaa ei käytetä), eikä ole moinaaskaan, jos antennin reunat vähän tarttuvat jonnekin. Karsinakaan ei Maijaa pidättele, puskee aitapäädyn kiinnikkeestään, taittelee aidan siivosti haitariksi ja ei kun menoksi.

Narunjatke sanookin, että kohtuuttomus on korvattu lisämoottorilla ja turboahtimella, koska virtaa riittää. Paidasta, potasta ja koruompeluksista huolimatta.

No, malttaa Maija löhötä sohvallakin. Antennin koon takia minä en sitten sinne mahdukaan. Pah.

Yst.terv.
(S)epeli, kingi ilman antenniakin