Blogilista uskoo sitkeästi, että olen edellisen kerran merkkaillut tänne tavaraa 17.5. No, eipähän ole ainakaan vaivaa haamupäivityksistä.

Mistä kuitenkin juolahti mieleen, että maailmanmeno on kaiken kaikkiaan mallia update your life. Kerralla ei ole valmista mikään, ja aikanaan opitusta pitää tänä päivänä paikkansa vain murto-osa. Kaikenlaiset opistot tekevät rahaa sillä, että ihmiset päivittävät tietojaan ja ammattiosaamistaan. Puhumattakaan kaikesta muusta ajan tasalla pidettävästä: päivitä tietokoneesi, virusturvasi, rokotuksesi, työnhakusi, kotisivusi...

Kerronko, mitä olen viimeksi updeitannut? Muistikuvani Harry Potterin tarinasta. Kun heinäkuussa ilmaantuu se vihoviimeinen kirja, ei sitä lukiessa jouda muistelemaan, mitä edellisissä opuksissa oikein  tapahtuikaan.  Lisäksi kuudennessa kirjassa silmille heitetyt nimikirjaimet R.A.B. ovat vaivanneet jo toista vuotta. Kuka? Mikä? Tällä hetkellä veikkaan, että kyse on jostakin Sirius Blackin sukulaisesta ja lisäksi veikkaan, että viimeisessä tarinassa Neville Longbottom on oleva avainroolissa.

Vaan ennen sitä pitää ajantasaistaa vähän kotisivuja ja pysyä mukana Pirates of the Caribbean -tarinassa. Olo on kuin digiboksilla, jossa on jatkuvasti meneillään sekä ohjelmistopäivitys että kanavahaku.

Edit – Pitä varmaankin vähän katsoa, mitä täällä hölisee. Nettisivujen siirtoon käyttämäni FTP-ohjelma kieltäytyi toimimasta ja vaati itsensä päivittämistä. Jinxed.