Narunjatke maakuntamatkaili katsomaan seurauksia, joita aiheutui Bona-vellin vierailusta tässä taannoin. Kotiin kun pääsi, niin ei Narunjatkeesta ottanut selkoa millään. Hössötti vain, että "mussukoita nassukoita, halinallen hissukoita".

Sitten kun tokeni, niin suostui näyttämään kuvan edes yhdestä niistä viidestä seurauksesta. Jostain käsittämättömästä syystä Narunjatke nimittelee veijaria Forza Italiaksi, mutta parempi sekin kuin "halinallen hissukka".

Samaan hengenvetoon Narunjatke sitten paljasti, että suosikki-Ilotalossani Pipapää oli juuri synnyttämässä lisää seurauksia. Illan mittaan selvisi, että viisi niitäkin tuli, kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Kun Ilotalo-postista saapuu kuvia nassukoista, jotka ovat kuin Churchillin ja virtahevon ristisiitoksia, niin liimaan yhden kuvan tännekin.

Seuraavan kerran, kun menen Nuuttilaan, isoeno ei enää pääse sanomaan, että olisi saanut aikaiseksi enemmän jälkeläisiä kuin minä. En kuitenkaan ota asiaa vartta alkaen puheeksi, koska tietty Nuutti sitten kontraisi morsianten määrällä ja lastenlasten luvulla.

Nyt täytyy mennä, kun Narunjatke on käynnistänyt minulle näytelmäharkat. Vaikka viime lauantaina sain maininnan siitä, että olen Sertifikaatin Arvoinen", niin Narunjatke hirttäytyi ilmaisuun "liikkuu paremmin kuin seisoo". Sanoi, että lause on vähän samaa sorttia kuin "Mikä on krokotiilin ero? Se ui paremmin kuin kävelee". Joten nyt kuljetaan pihalla ympyrää ja rehvastellaan.

Yst.terv.
(S)epeli, halinallehissukoiden faija

Myöhempi edit.: Tässä näitä viikon vanhoja halinassukoita.