Koska eiliset aktiviteetit kiristivät tänään sekä lihaksia että sädekehää, olen pitänyt täydellisen vapaapäivän siivoamatta mitään. Sen sijaan olen yrittänyt arvuutella itseni kanssa, miten viisukisoissa käy.

Itse asiassa en välitä hittojakaan siitä, kuka voittaa ja kuka jää viimeiseksi. Tässä vaiheessa. Ainoa huoleni juuri nyt on, ettei yleisurheilun MM-kisojen nolous toistuisi. Pahoja aavistuksia on kosolti, eivätkä lehtitiedot lappeenrantalaisen trukkikuskin kansainvälisistä pressitilaisuuksista ynnä kummallisista YLEn kuvioista levottomuuttani juuri hillitse. Onneksi areenalla ei ainakaan sada.

No, kun netistä löytyy kivoja leikkikaluja, niin täytyyhän niitä kokeilla. Eurovision Nation tarjoaa pistelaskusimulaattorin, jota tietenkin piti räplätä. Laitoin peliin hieman omia uskomuksiani ja tykkäämisiäni. Voitto menisi Serbiaan, jonka kisoissa 2008 valmiita finalisteja olisivat neljän suuren sekä isäntämaan lisäksi Suomi, Turkki, Romania, Sveitsi, Malta, Venäjä, Kypros, Armenia ja Bosnia-Herzegovina. Hah!

Ja tällaisen scoreboardin sain aikaiseksi antamalla vedonlyöntitoimistojen aivoitusten ratkaista ja kieltämällä naapuruussuhteet ja vierastyöläisten kännykänkäytön:

574726.jpg