Posti toi plussakorttilaisten kuluttajaraamatun. Pirkka-lehti oli laittanut lusikkansa digiboksisoppaan ja hakenut asiantuntemusta paikasta, jossa mitään tilaisuutta myydä kalliilla ei jätetä käyttämättä.

Hyvää on korostetusti muistuttaa, että "perusmallin digiboksin kautta voi vanhanmallisella analogivirittimellä varustetulla videolaitteella tai dvd:llä tallentaa vain sitä digitaalista kanavaa, jota katselee". Mutta jutun tarkistus on kyllä jäänyt puolitiehen, jos painoon saakka lipsahtaa virke "Kahden samanaikaisesti tulevan suosikkiohjelman näkeminen ei siis onnistu vanhoilla laitteilla enää niin, että toinen nauhoitetaan ja toinen katsotaan myöhemmin".

Vaikka ollaankin plussamarkkinoija, niin kritiikittömyyteen ei pidä silti suostua: "Jotta samanaikainen katselu ja toisen kanavan tallennus videolle tai tallentavalle dvd:lle olisi mahdollista, tarvitaan sekä digivirittimällä varustettu televisio että digiboksi."

No ei tarvita. Jos ei kovalevylle tallentavaan digiboksiin halua sijoittaa, niin kaksi perusmallista digiboksia – toinen telkkarille ja toinen videolle/dvd:lle – toimii ihan jees.