Blogimaailmassa pyörii jokin kestomeemikäämi, jonka ideana on kuikuilla, minkälaisilla hakusanoilla itsekunkin blogiin tupsahdetaan.  Kyllä minä hakemisen ymmärrän, mutta en ihan sitä, että saadun linkin ja sen ensimmäisten rivien perusteella tullaan vielä tarkistamaankin.

Ei sillä, saapi sitä tulla, tervetuloa vaan.

Aika noloa ja ai kauheeta, että tänne tupsahdetaan ehdottomasti useimmiten hakusanalla neuleohje. Löytyy yksi teksti aiheen ympäriltä ja sekin nimenomaan siksi, että en osaa neuloa niin yhtään mitään ja tuskalla ja vaivalla saan pudonneen napinkin paikoilleen. Noloa on tietty sekin, että neuleohje Googlelle kerrottuna antaa listan, jossa tämä päiväkirja on järjestyksessä peräti seitsemäntenä.

Sen sijaan on nostalgisen söpöä, että pakettinappula on sangen suosittu vieraiden tuoja. Googlen listassa linkki on kolmantena, heti kahden Iltalehden muistot-osastoon kuuluvan juttulinkin perässä. Selänraaputin jää vastaavassa listassa viidenneksi.

Sääliksi sen sijaan käy sitä tiedon etsijää, joka on päätynyt blogiini hakulitanialla albanian alv prosentti.

Hakusanalla askaretta googlailija saa valikoiman, jossa blogini on kakkosena heti sukututkimuslinkin jälkeen ja juuri ennen konsolipelikone- ja Kristuksen Morsian Luku 24 -linkkejä. Kohtuullisen hyvin, kun Google lupaa hakusanalle 753 osumaa.